04  Kínálatunk :: Első beszélgetés - Fiatalok - Felnőttek - Szülők - Pedagógusok - Cégek, Intézmények
Szülői konzultáció
A gyermeknevelés és a gyerek növekedésével felvetődő kételyeit oszthatja meg velünk. Egyszerűen csak kérdéseket tehet fel, dilemmáit oszthatja meg valakivel, aki igyekszik objektíven és több irányba folytatni a gondolatokat. Ezáltal Önben tisztázódnak a kérdései, saját viselkeséhez kap támpontokat. Olyan helyzetekben ajánljuk, amikor gyermekével nincs komoly probléma, Ön szeretné élérni, hogy később se legyen.

Nevelési tanácsadás
Gyermekével kapcsolatos problémákkal, kisebb-nagyobb konfliketusokkal, iskolából jelzett gondok esetén a szülővel és a gyernekkel is folytatunk beszélgetéseket. Ezekből alakul ki a konkrét helyzetnek megfelelő továbblépési lehetőség.

Pályaválasztási tanácsadás
egyéni foglalkozás-sorozat, melyben az egyéni képességek, készségek és személyiségjellemzők alapján; a családi hagyományok és elvárások figyelembevételével segítünk a gyermeknek – fiatlanak –  a legkedvezőbb továbbtanulási irányt megtalálni.

Támogató beszélgetések serdülőkkel
egyéni foglalkozás a szülő kérésére

A szülő és gyermek igényeinek együttes érvényesülése nehéz élethelyzetekben:
családi konfliktus, válás, nagyszülő elvesztése, szülő elvesztése, lakóhelyváltozás, testvér születése, új élettárs vagy partner megjelenése, óvodába-, iskolbakerülés, serdülés, új iskola, szülő álláproblémái ...

Mediáció
Szülő-gyermek, szülő-szülő, szülő-nagyszülő, gyermekelhelyezés, válás utáni konfliktusok rendezésére.

Gyermekpszichológia

Szűrővizsgálatok
Képességvizsgálatok
gyermekpszichológiai tanácsadás

Diszlexia-szűrés »
Iskolakezdés »
Szülői konzultáció »
Pályaválasztási tanácsadás »